Derrota digna de l’Amateur del Vilafranca al camp del lider Torreblanca (3-1)

608
25 anys de juvenil del C.F. Vilafranca

DiaDia

L’Amateur va perdre 3-1 en la seua visita al camp del lider Torreblanca el passat diumenge 11 de febrer.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Nicolas, Bruno, Hector, Jorge, Pablo Pitarch, Enric Conesa, Toni, Adrian Gil, Edo i Adrian Andres.

També va jugar Ximo.

Els vilafranquins van comptar amb nombroses absències pero tot i aixo van fer un bon partit davant d’un equip que ho ha guanyat tot com a local.

Al descans es va arribar amb 2-0 a favor dels locals.

A la segona part, els dos equips van tindre ocasions de gol. El 3-0 va arribar d’un penal molt protestat i quasi amb el temps cumplit, Edo marcava el definitiu 3-1, anotant així el seu setzé gol de la temporada.

El proper cap de setmana, els de Paco Abellán i Alex Tena descansaran, per tornar a jugar al Serrito després de molt de temps sense fer-ho el diumenge 25 de febrer rebent a l’Atzeneta.