Segona Regional: Derrota del Vilafranca davant el Moró per 3-1

831
El CF Vilafranca va perdre 3-1 a Moró el diumenge 18 de gener. Alineació: Adrian Vicente, Hector Artola, Alejandro, Hector, Adrian Fabregat, Andreu, Javi, Pablo Tena, Edo, Cesar i Adrian Andrés. També van jugar: Christian, Fermin, Jordi Sales i Nicolas.

Els vilafranquins van sortir bastant adormits els primers 20 minuts i el Moró marcaria al minut 3. Després el Vilafranca es va recuperar, hi va haver un gol anul·lat a Edo per fora de joc dubtós i al 38 Adrian Andrés marcava un golàs per empatar. Abans el Moró va tenir el 2-0 amb una gran intevenció del porter Adrian.
A la segona meitat, el Moró va aprofitar la baixada física vilafranquina amb ocasions que va desbaratar Adrian. Un penal al 75 significava el 2-1 i a 5 pel final arribava el 3-1 amb una bona triangulació de la davantera local. Com anédota, senyalar que el partit va ser dirigit per la col·legiada Teresa Doñate Campos. El proper partit serà a Benlloch diumenge 25 a les 4 de la vesprada.