Derrota del juvenil del Vilafranca en un partit que es tindria que haver suspés

651
Els Juvenils del CF Vilafranca van perdre 5-2 a Alcalà de Xivert el diumenge 22 de març. Alineació: Enric Dols, Mateu, Bruno, Victor Garcia, Moha, Pau, Ivan Troncho, Sergi, Ivan Monfort, Youness i Victor Pardo.

També va jugar Pablo Camáñez. El partit es va jugar sobre un terreny de joc artificial en lamentables condicions, cap dels equips volia jugar però va valer la paraula del col·legiat. Ivan Troncho va avançar els vilafranquins als 2 minuts de joc. A poc per al descans, Enric Dols parava 1 penal, però al corner posterior arribava el 1-1. A la segona meitat l’Alcalá va ser superior, Victor Pardo va marcar el momentani 3-2, però després van arribar 2 gols més dels locals, que es van emprar amb duresa en algunes fases d’aquest període. El proper dissabte 28 de març, partit al Serrito davant el Benicàssim a les 16 hores.