Derrota del juvenil del Vilafranca davant l’Olimpic per 2-1

575

Els juvenils del CF Vilafranca van perdre el seu primer partit de la temporada el dIumenge 12 d’octubre pel matí al Chencho de Castelló, 2-1 davant l’Olimpic.

Alineació: Enric Dols, Mateu, Bruno, Victor Garcia, Sergi, Ivan Troncho, Pau, Enric Beltran, Miquel, Victor Pardo i Javi.

També van jugar Youness, Moha i Eric.

Gols: 0-1 Miguel (29), 1-1 (51), 2-1 (80)

Els vilafranquins van sortir ben plantats al terreny de joc. Primera part igualada sense moltes ocasions. Miguel de falta directa al minut 29 posava el 0-1 al marcador.

A la segona part, els castellonencs van marcar en el 51 el gol de l’empat. El Olimpic dominaria la trobada amb baixada física visitant i en el minut 80 arribava el 2-1 definitiu. En l’últim minut de partit, Miguel amb un altre llançament de falta a punt de marcar el gol de l’empat, però la pilota va impactar en la part de fora del pal.

El proper dissabte 18 d’octubre, els de Sergio Porcar i Carlos Garcia rebran al Serrito al cuer Atzeneta a les 16’30 hores.