Derrota del juvenil del Vilafranca amb l’Alt Maestrat de Benassal en el partit avançat per no jugar a Sant Antoni

773

Els juvenils del CF Vilafranca van perdre 3-1 el passat dissabte 4 de gener davant l’Alt Maestrat a Benassal, en un partit que s’havia de jugar el dissabte 18 de gener, festivitat de Sant Antoni a ambdues localitats.

Anselmo Martinez només va poder comptar amb 11 jugadors: Pablo Camáñez, Moha, Nicolas, Victor Monfort, Enric, Ivan Troncho, Sergi, Bruno, Mateu, Ivan Monfort i Arturo.

Els locals s’avançarien al marcador al minut 7, pero al descans s’arribava amb 1-1, ja que Ivan Troncho marcava per als vilafranquins al minut 35.  A la segona part, l’Alt Maestrat va marcar 2 gols més, als minut 62 i 77.

El proper dissabte 11 de gener, els juvenils rebran al Borriol B al Serrito a les 16 hores.

Pel que fa a l’Amateur, jugarà al camp del Vall d’Alba a les 16 hores.

El Club Frontenis Vilafranca A jugarà diumenge a les 11 a la pista del Benicarló.