Derrota del juvenil del C.F. Vilafranca al camp del Futur Castelló

632

-Xavier Tena Vidal-

Derrota del Juvenil del CF Vilafranca al camp del lider Futur Castelló per 4-1 el dissabte 25 d’abril.

Alineació: Pablo Camáñez, Mateu, Eric, Victor Garcia, Bruno, Sergi, Miquel, Ivan Troncho, Youness, Enric Dols i Enric Beltran. També va jugar Ivan Monfort. Gols: 1-0 (5), 2-0 (54), 3-0 (68), 3-1 (87) Miquel, 4-1 (89)

Els vilafranquins van afrontar el partit amb moltes absències. Els locals es van posar molt prompte per davant en el marcador. A la primera part, gran treball defensiu dels de Sergio Porcar i es va arribar amb 1-0 al descans. Després el Futur marcar 2 gols més, Miguel anotava el 3-1 al 87 i al 89 un penal suposava el 4-1 definitiu. El proper dissabte 2 de maig, els juvenils rebran a Borriol B a les 16 hores.