Derrota amb molts gols del Juvenil del Vilafranca a Benicarló (9-4)

479

DiaDia

Derrota del Juvenil del Vilafranca el diumenge 11 de febrer a Benicarló per 9-4.

Els vilafranquins només van poder ser 11 jugadors. Mihai, Eric Bellés, Carlos, Marc, Jaime, Enric, Andreu, Gabi, Mario Prades, Borja i Mario Madrona.

Els locals van fer l’1-0 al minut 7. Després, els vilafranquins es van situar 1-3 al marcador amb 2 gols de Mario Prades i 1 de Borja, era el minut 24 de joc. El Benicarló B arribava al descans guanyant per 5-3.

A la segona part, dos gols més locals abans del minut 60 posaven el 7-3, Borja marcava el 7-4 al minut 63, era el seu vinté gol a lliga. Després el Benicarló B aconseguiria 2 gols més, per fer el definitiu 9-4.

El proper partit serà el dissabte 17 de febrer al Serrito davant el Vinaros ETS B.