Demanen controls de velocitat en la CV-14 Morella-Sorita
Demanen controls de velocitat en la CV-14 Morella-Sorita

Els alcaldes de pobles dels Ports, especialment els de la ribera del Bergantes, han demanat a la Guàrdia Civil que exercisca un major control sobre la velocitat dels camions que discorren per la carretera CV-14 Morella-Sorita-límit de província. En aquest vial es produeixen nombrosos accidents ocasionats per camions que circulen a una gran velocitat.

Els accidents són especialment freqüents en dies de pluja, quan el ferm de la carretera està més relliscós.

Els alcaldes han apuntat que “el perill no solament és per als camions, sinó també per als automobilistes que circulen en sentit contrari i li’ls /els hi troben de cara”. Segons han apuntat els edils, després d’arreplegar testimonis d’automobilistes, els camions envaeixen en nombroses ocasions el sentit contrari de la marxa.

En alguns trams, especialment en les corbes entre Sorita i Aguaviva, el vial és més estret i les corbes més tancades, la qual cosa incrementa el risc.

La petició perquè hi haja més controls de velocitat sobre els camions l’han realitzat els alcaldes al subdelegat del Govern, David Barelles, en la junta de seguretat comarcal celebrada en Portell.