David Prades torna a guanyar la Mediterràneo Trail Night. Gran paper de Miquel Vicente i Ivan Fabregat

756
David Prades, vencedor de la prova

David Prades2-Xavier Tena Vidal-

La nit del passat dissabte 11 d’octubre, es disputava la segona edició de la Mediterraneo Trail Night, pel Parc Natural del Desert de les Palmes.

A la cursa de 17 km, el vilafranquí David Prades repetia la victòria del 2013 amb un temps d’ 1h 30m 45s. Cesar Garcia va ser segon a 6 minuts. Van participar 2 vilafranquins més, Miquel Vicente acabava la prova a la posició 19 amb 1h 57m 21s i Ivan Fabregat al lloc 56, 2h 27m.

A la categoria femenina, guanyava Raquel Rodriguez amb 1h 53m 47s. La vilafranquina Sara Fabregat tenia que abandonar a causa d’una caiguda.

Pel que fa a la cursa de 24 kms, el vencedor va ser Remigio Queral amb 2h 9m 1s, segon arribava Victor Bernad amb 2h 17m 34s.

Aquest proper diumenge 19, l’activitat de les Curses de Muntanya té una cita a La Iglesuela amb la 7ª Carrera de Montaña del Maestrazgo de 22 kms de recorregut i que començarà a les 9 del matí.