Completa agenda de cap de setmana a Vilafranca
Completa agenda de cap de setmana a Vilafranca

Visites guiades, jornades taurines, exposició sobre l’escola rural, pro-aplec, Santa Cecilia i esports integren el programa

L’agenda de Vilafranca per a aquest cap de setmana arriba carregada d’activitats per a tots els públics. Visites guiades, xarrades, esports i música són solament alguns dels principals esdeveniments que ocupen la programació.

Així, la jornada del dissabte acollirà la primera de les activitats que s’emmarquen dins de les Jornades Culturals del Club Taurí de Vilafranca. A les 18.00 hores en la seu de l’entitat es realitzarà una tertúlia a càrrec de Juan Enrique Torralba, col·laborador en Mundotoro i en el programa Coso Taurino de TV Castelló.

A més, demà 18 de novembre se celebra el Dia de Santa Cecilia en la localitat. Per aquest motiu, la Casa de la Cultura acollirà a partir de les 18.30 hores el concert de Santa Cecilia en el qual participaran el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca i el Grup Folklòric la Perla de la Muntanya de Llucena. Amb motiu de l’efemèride, la Unió Musical de Vilafranca realitzarà una cercavila en el qual arreplegarà a tots els seus nous membres.

D’altra banda, durant tota la vesprada-nit se celebraran diverses activitats programades dins del Pro-Aplec de Vilafranca. D’aquesta forma, a les 16.00 hores en la biblioteca hi haurà una reunió comarcal, a les 17.00 hores en el Parador de Festes se celebrarà una xocolatada amb jocs per a xiquets a la qual seguirà en el mateix lloc, a les 21.30 hores un sopar per a tots. Finalment, a partir de les 00.00 hores The Skartxos, Hereus i Dj Manshtip faran ballar als assistents fins a altes hores de la matinada.

Seguint les activitats d’índole cultural, el diumenge es projectaran dues pel·lícules en el Videoclub del municipi. A les 16.00 hores el públic infantil gaudirà amb “Benito Sansón i taxis rojos” a la qual seguirà la passada per a adults a les 18.00 hores de “Mañana empieza todo”.

Jornada esportiva

El dissabte també està molt marcat pels esdeveniments esportius. Així, a les 16.00 hores en el Frontó Municipal tindrà lloc el partit entre el Vilafranca B i El Riure C. Seguidament, a les 19.00 hores en el poliesportiu es jugarà el partit de futbol sala femení (grup 1) entre el C.F. Villafranca A i el C.D. Parc Col·legi Sta. Ana A.

Per la seua banda, el diumenge 19 a les 16.00 hores en el camp de futbol del Serrito, es disputarà un partit del campionat de Futbol 2017-2018 de 2º Regional Amateur Grup 1 entre el C.F. Villafranca i el C.F. Vinaròs.

Exposicions i visites guiades
A més dels esdeveniments específics del cap de setmana, veïns i visitants també podran gaudir amb les exposicions que alberga el municipi.

Sense anar més lluny, el dissabte s’inaugurarà l’exposició “La Nostra Escola. En defensa de l’escola rural”, que estarà oberta fins al pròxim 7 de gener en les Sales Gòtiques de l’Ajuntament en horari de divendres i dissabte de 10.00 hores a 13.30 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores; i els diumenges de 10.00 hores a 13.30 hores.

Així mateix, veïns i visitants podran gaudir de les visites guiades pel municipi que se celebren tots els caps de setmana de novembre. Així, es podran visitar el Museu de la Pedra en Sec i l’ajuntament d’una banda, i l’ajuntament i l’església per un altre.

 

Completa agenda de cap de setmana a Vilafranca
Completa agenda de cap de setmana a Vilafranca