1-Festes Castellfort

Des d’avui i fins al 27 d’agost, Castellfort celebrarà les seues festes patronals. La comissió de festes ha avançat en les xarxes socials el programa d’actes.

Al cartell s’han donat a conèixer els tres bous feréstecs que s’exhibiran en els festejos. El bou de la “Colla Joves i Uelos” serà de la ramaderia El Gallo. L’exemplar de la comissió pertany al ferro de Germán Vidal i té de nom “Sultán”. Finalment, el bou patrocinat per l’Ajuntament rep el nom de “Guionista” i també és de la ramaderia Germán Vidal.

Avui dimarts el parc infantil i l’actuació de l’Associació Musical Cinctorrana centraran el programa. Demà serà la jornada dedicada a les disfresses amb un sopar de pa i porta

El 24 d’agost serà un dia complet amb entrada infantil, parc infantil, desfilada infantil de disfresses i xocolatada, prova del bou feréstec de El Gallo, bou embolat i discomòbil.

El divendres començarà amb el corro de vaques i seguirà amb la prova del bou de Germán Vidal, la desena edició del Casal del Vi, el bou embolat i el showman El Serrucho.

El dissabte dia 26 arribarà amb la prova del bou de Germán Vidal, la festa de la tapa i la cervesa, el bou embolat i l’orquestra La Clave, amb entrada gratuïta.

Finalment, el dia 27 el popular Raïmet tancarà el programa de festejos.