Bona segona part del juvenil del Vilafranca davant el Renomar Els Ports

Els juvenils del CF Vilafranca no van poder puntuar al derbi davant del Renomar Els Ports jugat al Serrito el dissabte 8 de març.

Alineació : Pablo Camañez , Ivan Monfort , Bruno , Victor Garcia , Moha , Nicolas , Ivan Troncho , Victor Monfort , Mateu , Enric i Sergi .

També van jugar Pablo Pitarch , Guillem i Aitor .

Els visitants es van avançar als 9 minuts de penal .

A la primera meitat , l’ocasió més clara per als vilafranquins la va tindre Nicolas amb un xut al travesser des de fora l’àrea. En una acció similar el Renomar Els Ports aconseguia posar-se 0-2 al marcador .

Després del descans , ràpidament va arribar el 0-3 . A partit d’aquest moment , domini total del Vilafranca amb aproximacions perilloses a l’àrea visitant . Va destacar el treball d’Ivan Troncho al centre del camp . Sergi va enviar una pilota al pal. Moha marcaria un golàs al 1-3 i després marcaria Bruno de cap en un córner encara que ja era el minut 89 . Els vilafranquins van buscar l’empat per es van quedar sense temps per materialitzar-lo.