Bona imatge de l’amateur del C.F. Vilafranca en els primers amistosos

535
Club de Futbol Vilafranca

L’Amateur del CF Vilafranca continúa amb la seua preparació per començar la lliga el dia 21 de setembre.

Així, aquests darrers dies, els d’Anselmo Martinez han disputat 2 partits amistosos jugant com a visitants.

El dijous 28 visitaven Cinctorres. Va ser una primera part bastant anivellada, amb 2-1 a favor dels cinctorrans. El gol del Vilafranca el marcava Cesar. A la segona part, els vilafranquins van baixar molt la seua condició física i el Cinctorrà, equip de Primera Regional va ser molt superior, acabant el partit 6-2, marcant el juvenil Javi Fortanet.

El diumenge 31 l’Amateur va jugar al camp de la Planeta d’Albocàsser. A la primera part els vilafranquins van ser totalment superiors, arribant-se al descans amb 0-4 amb gols de Cesar, Pablo Andres, Adrian Andres i Edo. A la segona part l’Albocàsser va reaccionar situant el 2-4, pero 2 gols més de Cesar certificaven la victòria del Vilafranca per 2-6.

L’Amateur ara disputarà un amistos el dia 14 de setembre possiblement davant el Càlig al Serrito.