La Parròquia de la Nostra Senyora de l’Assumpció de Benassal ha organitzat les celebracions religioses de la Setmana Santa de la localitat. Este Dijous Sant a les 19 hores se celebrarà l’eucaristia del Sopar del Senyor i el trasllat al monument i, a partir de les 20 hores, començaran els torns de vela davant el Santíssim i l’Hora Santa serà a les 23 hores.

El Divendres Sant a les 9:30 hores es reprendran els torns de vela i a les 10:30 eixirà la processó del Via Crucis fins al Calvari. A la vesprada, se celebrarà la mort del Senyor i l’adoració de la Creu a les 16:30 i, a la nit, la processó del silenci.

Dissabte a les 20 hores els veïns celebraran la resurrecció amb la Vetlla Pasqual i el Diumenge de Pasqua, la parròquia acollirà la Santa Missa a la qual li seguirà la processó de la trobada.

La Parròquia de Benassal compta amb la col·laboració de l’Associació de les Filles de Maria i Santa Teresa de Jesús, la Confraria de Jesús Natzarè, l’Apostolat de l’Oració i la Confraria del Sant Sepulcre i de Sant Joan Baptista.