Alex Marín i Ragna Debats guanyen a Atzeneta

640

La 18a edició de la Pujada a la Nevera es va disputar el dissabte a la localitat castellonenca d’Atzeneta del Maestrat, amb més de 500 valents que es van atrevir amb l’exigent recorregut que una vegada més va preparar el Club de Muntanya At-zenet, sobre una distància de 28 Km i més d’1.100 metres de desnivell positiu.

En categoria masculina, s’esperava una dura batalla entre el quintet d’aspirants a disputar la victòria final de la prova. Des dels primers compassos de la carrera, el corredor local Alex Marín i el benicassut Martín Bacas van imposar un fort ritme de carrera que els va permetre obrir un avantatge respecte als seus contrincants. Finalment Marín, en un gran moment de forma i coneixedor de la prova, es va imposar en la línia de meta amb un temps de 2h 07’ 19”, amb un avantatge superior als dos minuts respecte a Martín Bacas. Va completar el podi el guanyador de la passada edició de la Lliga Castelló Nord, José Ángel Ebri.

Ragna Debats, va complir amb els pronòstics que la situaven com la candidata a inscriure en el seu extens palmarès la prova d’Atzeneta. La corredora holandesa va realitzar la totalitat de la prova en solitari, parant el crono en 2h 23’ 12”; prova de la seua superioritat va ser els quasi 15 minuts que va traure a la segona classificada Diana Martorell. En tercera posició va entrar la corredora del Club de Muntanya de Vistabella, María Obrero.

Pujada a la Nevera d'Atzeneta del Maestrat

Amb la disputa de la Pujada a la Nevera, la Lliga Castelló Nord va viure la seua segona cita de la temporada, la pròxima parada de la competició tindrà lloc el 3 de juny a Catí, cita a la qual arribaran Diana Martorell i el propi Alex Marín com a líders absoluts.