1-Escola Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i la direcció del col·legi Don Blasco de Alagón han coordinat els treballs de manteniment i adequació del col·legi Don Blasco de Alagón per a l’inici del curs. La regidora d’Educació, Silvia Colom, ha apuntat que s’han realitzat les revisions oportunes de cada estiu i s’ha segat l’herba dels jardins i els voltants.

Enguany han començat les classes 115 alumnes d’infantil i primària. En el curs d’infantil 3 anys han entrat 22 alumnes. Segons han apuntat des de la direcció del centre la plantilla de professors està completa i s’amplia a jornada completa l’especialista en logopèdia. Al setembre i juny es manté l’horari de 9 a 14 hores i d’octubre a maig serà de 10 h. a 13.30 h. i de 15.30 h. a 17 h.

La plàstica en anglès s’ha implementat en tota la primària. En infantil i primària es continuen organitzant tallers de desenvolupament reflex i motor. Enguany el programa de natació escolar es realitzarà en quart i sisè de primària. Així mateix segueix funcionant el banc de llibres en coordinació amb l’AMPA. També es potencia l’aplicació TokApp de comunicacion amb els pares. Al bloc del col·legi escolavilafranca.blogspot.com es pot trobar tota la informació referent al col·legi.

Servei de menjador

El servei de menjador s’ha iniciat amb el curs escolar. Acabarà el 22 de juny. Hi ha 60 ajudes de menjador sol·licitades. El col·legi continua dotant amb ajudes pròpies el menjador. També hi haurà comensals de segon de batxillerat i s’està treballant en l’ampliació del menjador. Des del col·legi s’ha fet una crida als pares perquè facen ús del servei.