Així va ser la VI edició de la Dinomania Trial de Cinctorres

782

DiaDia

Aquest dissabte 10 de novembre, Cinctorres acollia la sisena edició de la seua Cursa per Muntanya “Dinomania Trail”.

La Cursa comptava amb un recorregut de 21 kms i la Marxa a Peu tenia un recorregut d’11 kms.

El guanyador de la cursa va ser Martin Bacas amb un temps d’ 1h 44m 43s. Van acabar la prova 95 corredors, amb 2 retirades i 4 que no van eixir.

El primer en fer la Marxa va ser Ruben Deusdad amb un temps d’ 1h 10m 57s, una marxa que va tindre una participació de 112 persones.

Entre els participants, molta gent del propi Cinctorres, atletes de la comarca d’Els Ports i la comarca veïna del Maestrazgo i altres corredors vinguts d’altres punts.

Els membres del Club de Muntanya La Roca Parda de Cinctorres, organitzadors de la Dinomania Trail, es mostraven satisfets de com havia anat aquesta edició, alhora que agraïts per l’ajuda dels voluntaris en les diferents tasques organitzatives.