Aigua de Benassal recolza Penyagolosa Trails

720

La província de Castelló ha viscut durant el cap de setmana passat una gran festa de l’esport amb la celebració del Penyagolosa Trails i el campionat del món de Trail 2018. Així, 400 corredors de 49 seleccions han conegut paisatges d’exepció disputant qualsevol de les tres proves que conformen l’esdeveniment: el TWC (campionat del món de Trail), el MiM que enguany celebrava el seu vint aniversari i el CSP. A més dels corredors, milers de persones van arribar a la província per a gaudir de les proves, recolzar als corredors i conèixer millor les localitats castellonenques.

Aigua de Benassal va recolzar en tot moment als corredors de les diferents categories que el dissabte es van disputar els podiums i va estar present en els diferents punts de avituallament del circuit.

Així, el campionat del món de Trail va estar dominat per atletes espanyols. En la categoria masculina l’or va ser para Luis Alberto Hernando, la plata per a Cristofer Clemente i el bronze per a Tom Evans. Quant a la categoria femenina la primera posició va ser para Ragna Debats, la plata per a l’atleta de La Vilavella Laia Cañes i el tercer lloc per a Claire Mougel.

En el MiM el poduim masculí va estar format per: Hayden Hawks, Cristóbal Adell i Jordi Gamito. I el femení per: Dominique Van Mechlegen, Emily Elizabeth Schmitz i Diana Martorell. En CSP els ors van ser para Fernanda Maciel i Dani Aguirre, les plates per a Emma Roca i Javi Domínguez i els bronzes per a Leire Martínez i David Lutzarco.