Aigua de Benassal en el concurs Cassola de Sant Blai

514
Aigua de Benassal en el concurs Cassola de Sant Blai
Aigua de Benassal en el concurs Cassola de Sant Blai
PUBLICITAT

Aigua de Benassal va estar present diumenge passat dia 5 en la primera edició del Concurs Nacional “Cassola de Sant Blai” Ciutat de Torrent.

L’esdeveniment, que es va celebrar en els Salones Pino, va comptar amb 28 restaurants participants i amb diverses empreses i entitats col·laborades com a Aigua de Benassal. Finalment, el jurat va decidir que la millor Cassola de Sant Blai era de la del xef Amadeo de Gandia.

Entre els membres del jurat es trobaven: Alejandro del Toro, xef valencià que regenta el restaurant del mateix nom; Bernd Knoller, estrella Michelin i xef del Riff de València; Adolfo Cuquerella, xef de la Granja de Sueca; Joan Clement, xef i formador del CdT de València; Jesús Melero, coordinador del concurs internacional de paella de Sueca; Emili Piera, periodista i investigador; Rafael Mármol, xef i autor de publicacions gastronòmiques i una representant de les Mestresses de casa de Torrent.

Aigua de Benassal en el concurs Cassola de Sant Blai
Aigua de Benassal en el concurs Cassola de Sant Blai