L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha previst diferents activitats per este mes de febrer. L’agenda cultural passa per una sessió de cinema infantil el dissabte 18 de febrer a les 19 hores al Local Multiusos.

Diumenge 19, l’Ajuntament d’Atzeneta ha organitzat una nova edició del Dia de l’Arbre. La iniciativa estava prevista per al dia 5 però es va haver de suspendre com a conseqüència de la pluja. La plantació d’arbres es realitzarà a l’Àrea Recreativa. Els que vulguen participar hauran d’acudir a la Placeta de la Font a les 10 hores amb les eines i l’esmorzar per a des d’allí partir cap al lloc previst per plantar els arbres.

A més, el consistori, per garantir la seguretat dels joves del municipi ha previst contractar un autobús el proper dia 25 de febrer que sortirà de la localitat rumb a les festes del Carnestoltes de Vinaròs.

Els aficionats al futbol local tenen diferents cites amb els partits que enfrontaran la U.D Atzeneta en les categories amateur, infantil, benjamí i prebenjamí els diumenges d’este mes, tant al camp municipal, com en els desplaçaments als diferents municipis.