Abultada derrota a casa del Juvenil del Vilafranca per tancar la temporada com a local (3-6)

465

El Juvenil del Vilafranca va caure golejat per 3-6 davant l’Alt Maestrat en la nit del passat divendres 12 de maig.

Alineació: Adrian, Eric, Manel, Mateu, Barreda, Carlos, Gabi, Borja, Enric, Alejandro i Marc.

També van jugar Marius i Pau.

Gols: 0-1 (12), 1-1 Marc (16), 2-1 Borja (48), 2-2 penal (56), 2-3 (67), 2-4 (71), 2-5 (86), 2-6 (88), 3-6 Marius (89)

Els vilafranquins van començar bé el partit pero els visitants van tindre moltes oportunitats de gol a la contra, aprofitant els espais que donava la defensa avançada vilafranquina.

L’Alt Maestrat feia el 0-1 al minut 12. 4 minuts més tard, golàs de Marc per empatar el marcador.

A la segona part, Borja avançava als vilafranquins al minut 48, pero un penal rigorós significava el 2-2 al minut 56. Després, els visitants van arribar a posar-se 2-6 aprofitant en alguns dels gols la passivitat dels jugadors vilafranquins en les segones jugades. Marius establia ja al temps de descompte el definitiu 3-6.

El proper cap de setmana, l’equip de David Pradres i Jordi Monferrer tancarà la temporada 2017-2018 jugant als camps del Chencho de Castelló davant el Primer Toque B.