IV Festival Música 775 Vilafranca 11

-Els dies 5 i 6 d’agost la localitat serà el referent musical de l’interior de Castelló

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha donat a conèixer la programació de la quarta edició del Festival de Música 775, que se celebrarà en la localitat dels Ports els dies 5 i 6 d’agost. El festival es va instituir amb motiu de la celebració del 775 Aniversari de la Carta Pobla de Vilafranca i, des d’aleshores, s’ha convertit en una cita estival de referència. De fet, ha aconseguit dinamitzar el primer cap de setmana del mes d’agost a Vilafranca, atraient a veïns i també nombrosos visitants.

Baix la direcció artística de Pere Joan Carrascosa la programació inclou concerts en diversos espais emblemàtics del municipi com el Portal de Sant Roc, l’església de Santa María Magdalena, la Plaça de l’Església i la Casa de la Música. D’aquesta manera la música recorrerà tot el nucli urbà de la Vila.

5 d’agost

La programació s’iniciarà el 5 d’agost a les 18 hores amb el Cor de cambra Ad Libitum, baix la direcció de Francesc Gamón. Interpretaran obres de Victoria, Monteverdi i Rheinberger.

El mateix 5 d’agost, a les 19.15 h, en el Portal de Sant Roc, el quintet de vent Ensemble Gounod farà sonar obres de F. Farkas, Scott Joplin i Charles Gounod.

A la nit arribarà el José Torres Trio, amb José Torres a la guitarra flamenca, Jasio Velasco a la viola i Karo Sampela a la bateria. Actuaran a la Plaça de l’Església.

6 d’agost

La programació del 6 d’agost s’iniciarà a la Casa de la Música amb “Souvenir de Florencia”, un concert que comptarà amb els violinistes Fernando Pascual, Marcos Sanjuan, Isabel López i Víctor Portolés. Pere Joan Carrascoasa i Jorge Fanjul faran sonar el violoncel. Interpretaran obres de Borodin i Tchaikovsky.

El festival es tancarà amb l’actuació de L’Estança Harmònica al’església de Santa María Magdalena. Interpretaran obres de Haendel, Vivaldi i Telemann.