250 dimonis es donen cita a Morella
250 dimonis es donen cita a Morella

Morella albergarà demà una Trobada de Dimonis. Set colles i 250 dimonis participaran d’aquest encontre per a submergir al municipi en l’ambient festiu que caracteritza els correfocs. D’aquesta manera, un taller infantil, passa carrers de les colles, correfoc i ball són les principals activitats per a tots els públics que ofereix aquesta jornada.

En la Trobada de Dimonis participaran Os Diaples D’a Uerba de Saragossa, Dimonis de la Ràpita, Fotem-li foc des d’Alcanar, Diables de Castelló, Dimonis de la Plana des de Castelló i Dimonis Enroscats de l’Alcudia, a més dels amfitrions, els Dimonis de Morella.

Horaris
La Trobada de Dimonis començarà amb la realització d’una jornada de formació per a CRE a la Casa Ciurana a les 9.00 hores. A la vesprada, es realitzarà un taller infantil de pinta cares i foc a l’Ajuntament de Morella a les 16.30 hores. A continuació, a les 18.00 hores, les colles participants realitzen un passa carrer amb música des de Sant Miquel fins a l’església. Seguidament, a les 20.30 hores, correfoc de les colles des de Sant Miquel fins al Pla dels Estudis. Finalment, per acabar la jornada festiva, l’Espai Firal acollirà un ball popular amb l’orquestra Triband a partir de les 00.00 hores.